Om de ebooks te downloaden op een windows computer kun je de onderstaande stappen volgen:

1. Voor het lezen van eBooks op een Windows-computer heb je een speciaal programma nodig. Elly raadt het gratis programma Adobe Digital Editions aan. Je kunt dit hier downloaden.
  2. Download het eBook op je Windows-computer door via Elly's Downloads naar het eBook van jouw keuze te gaan en op Download te klikken.
  3. Na het downloaden van het epub-bestand (eBook) kun je dit openen met Adobe Digital Editions.

Om de eBooks op een Apple computer te downloaden kun je de onderstaande stappen volgen:

1. Voor het lezen van eBooks op een Apple-computer heb je een speciale applicatie nodig. Elly raadt de gratis applicatie iBooks aan. Deze kun je eenvoudig downloaden in de App Store. Op de meeste Apple-computers is iBooks echter al geĂ¯nstalleerd.
  2. Download het eBook op je Apple-computer door via Elly's Downloads naar het eBook van jouw keuze te gaan en op Download te klikken.
  3. Je Apple-computer vraagt nu in welke applicatie je het eBook wilt lezen. Selecteer iBooks en het eBook wordt geopend.