Elly’s Choice is een eBookabonnement waarbij je elke maand 10 eBooks mag downloaden. Elly selecteert iedere maand 5 eBooks en stelt daarnaast 3 pakketten van elk 5 eBooks samen. Deze pakketten zijn opgedeeld in 3 genres gericht op de mannelijke lezer, de vrouwelijke lezer en literaire liefhebber. Denk hierbij aan titels van Nicci French, Saskia Noort, Herman Koch en Lee Child.

Elly’s Choice biedt je graag de mogelijkheid om de eBooks op verschillende apparaten te lezen, daarom kun je alle 10 de eBooks 3 keer downloaden. De Elly’s Choice eBooks kun je eenvoudig lezen op tablet, e-reader, smartphone of computer.