Op de meeste Samsung-apparaten is de applicatie Play Books geïnstalleerd hiermee kun je eenvoudig eBooks lezen.

1. Download het eBook op je tablet door via Elly's Downloads naar het eBook van jouw keuze te gaan en op download te klikken.
  2. De download wordt aangegeven met een pijltje linksboven op je scherm. Als je op het eBook klikt, wordt er automatisch gevraagd of je het wilt lezen met Play Books. Selecteer Play Books. Het eBook wordt nu geopend in die applicatie. Het is ook mogelijk om het eBook te openen door Play Books te openen en naar 'files' of 'bestanden' te gaan. Selecteer het gewenste eBook uit de map Download en klik op Import. Het eBook staat nu in je bibliotheek.

Klik hier voor een instructie filmpje voor het downloaden op een Android tablet