1. Download het gewenste eBook op je computer door via Elly's Downloads naar het eBook te gaan en op Download te klikken.
  2. Sluit je e-reader aan op je computer.
  3. De e-reader zal vragen of je wilt dat de computer de e-reader herkent. Antwoord hierop 'ja'.
  4. Sleep het eBook vanaf je computer naar je e-reader. Je vindt je e-reader in 'Deze computer' (Windows) of in 'Finder' (Apple). De e-reader wordt gezien als USB.
  5. Koppel de e-reader los van je computer en het lezen kan beginnen!

Klik hier voor een instructie filmpje voor het downloaden op een Mac computer

Klik hier voor een instructie filmpje voor het downloaden op een PC computer