1. Voor het lezen van eBooks op een Apple-device heb je een speciale applicatie nodig. Elly raadt de gratis applicatie iBooks aan. Deze kan je eenvoudig downloaden in de App Store. Op de meeste Apple-devices is iBooks echter al geïnstalleerd
  2. Download het eBook op je Apple-device door via Elly's Downloads naar het eBook van jouw keuze te gaan en op download te klikken. Vaak komt er nog een melding naar boven met de vraag of je pop-ups wilt toestaan, klik hier op 'ja'.
  3. Je Apple-device vraagt nu in welke applicatie je het eBook wilt lezen. Selecteer iBooks en het eBook wordt geopend.

Mocht bovenstaande niet lukken en wordt het eBook niet gedownload?

Als het eBook niet wordt gedownload ga dan naar het icoontje ‘Instellingen’ op je apparaat en dan naar Safari. Vervolgens vink je ‘Blokkeer pop-ups’ uit (dit betekent dat het blokje grijs moet zijn).

Als je dit hebt aangepast, raden we je aan om de browser volledig af te sluiten, opnieuw in te loggen en bovenstaande stappen te herhalen.

Klik hier voor een instructie filmpje voor het downloaden op een iPad of iPhone