Wij raden aan om niet de eBooks direct via de Tolino te downloaden, maar de volgende stappen te volgen.

1. Download het gewenste eBook op je computer of laptop door via Elly's Downloads naar het eBook te gaan en op 'Download' te klikken.
  2. Sluit je Tolino aan op je computer/laptop.
  3. Sleep het eBook naar je Tolino. Er is een submap 'Eigen inhoud', maar je hoeft geen submap te kiezen en kun je ook de hoofdmap gebruiken.
  4. Als je de Tolino ontkoppelt herkent hij de nieuwe eBooks en wordt er gevraagd of je deze aan je bibliotheek wilt toevoegen, hierop kun je met 'ja' antwoorden. Dan staan de eBooks op je Tolino en kun je beginnen met lezen!